Gryning

Gryning

lördag 22 mars 2014

Lördag


Har sovit himla gott i natt med en hund nedanför sängen. I morse var det bara att lägga handen utanför sängkanten och vips satt en liten vofsing där och smällde svansen i allt snabbare takt i golvet. Kan man bli annat än glad åt en sådan liten vän?
Efter en god frukost så stack vi iväg ut på en springtur i skoterspår och solsken. Det är så härligt att kunna springa i skogen även om det blev lite löst så man fick inte perfekt fäste. Känns faktiskt lite extra i vaderna då, men så ljuvligt att slippa höra biltrafik. Bara fågelkvitter och ens egna andetag och fotsteg. Ute på myrarna var mycket snö bortsmält och jag fick kryssa lite för att ta mig fram torrskodd. Än kan man dock åka skidor om man vill, men just nu när lillkillen är hos oss så känns det lättare att springa. Han var överlycklig och fick springa lös på myrarna. Han springer bättre fot när kopplet är av än när han går/springer i koppel.
Dagens pass i lugnt tempo o lite lössnö blev 1 tim och 20 min och ca 13 km långt.


Pappa kom på besök och vi hade en trevlig eftermiddag tillsammans med hårklippning, biltur för att se vårens ankomst och fikastund. Senare på eftermiddagen tog jag, vovven och kusinen en promenad och då såg vi årets första tussilago!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar