Gryning

Gryning

lördag 15 februari 2014

OS i Sotji 2014


Vilken fantastisk insats dessa fyra tjejer gör i dag. Vem hade vågat tro att de skulle ta GULD?
GULD i OS!!!
Det var magiskt och jag ömsom skrek, ömsom grät och hoppade framför teven. Ja, det var så många känslor som kom på en och samma gång.
Finns ingen rysare eller deckare som går upp mot detta, inte ens en komedi för det här var det mest spännande, det mest oväntade resultatet och det roligaste som kunde hända. Alltså en stafett som innehöll både en rysare, deckare och komedi. Allt i ett!
Stort GRATTIS till er alla fyra tjejer, men även till vallarna, coacherna (kan ni tänka att Rikard Grip och jag pluggat till elittränare tillsammans?) föräldrarna och tränarna samt moderklubbar med deras ungdomstränare och ja alla som varit med och stöttat på deras väg fram till denna fina prestation. Härligt med ödmjuka tjejer som lyfter fram alla i deras närhet som stöttat.
Alla fyra tjejer gjorde enorma prestationer och jag är mycket imponerad av Anna som vågade släppa i rätt stund för att inte gå sig stum, det är en prestation i sig och vittnar om känsla för vad hon klarar av och mycket rutin och självförtroende. Det imponerar mycket och jag hoppas att det lossnar för henne igen.

GRYMT!!
Nu laddar vi om för en ny spännande stafett i morgon.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar