Gryning

Gryning

tisdag 15 oktober 2013

Dag 2

Med en förkyld äkta man så valde jag att vara en förstående fru tillika sjuksyrra och vi hyrde bil i dagarna tre. Så vi styrde färden norrut för att först äta lunch med våra goda vänner som tillbringade en semestervecka i Alcudia. I grannstaden Picafort stannade vi till och slog telefonnumret till Micke (ett semesternummer) och en tjej svarar : Du har kommit till Camilla på Skandiamäklarna......... Hm, jaha så kan det gå när någon (ska inte säga vem) blandar ihop nollor o tvåor :)

Vi fick kontakt till slut

Vi blir bjudna på en god lunch och firar med cava med havet som utsikt. Det blev ett par timmars trevlig och efterlängtad pratstund. Tack fina vänner och ett extra tack för at du verkligen kämpade med överraskningen, Jessica!!

Åker sen upp till Cap de Fermenta, en slingrig väg typ Trollstigen i Norge tar oss upp till ön norra del. En fantastisk utsikt med stup rakt ner i havet från höga bergstoppar väntar oss där. Synd bara att vädret inte var klart utan precis som när vi åkte Trollstigen i somras så var det molnigt och disigt.



Slingriga vägar


Cap de Fermentor


 Vågorna gick väldigt höga på kvällen

 Busväder och lite senare rejäl åska


God natt!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar